Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Zeeland 5411

Repelakker Parelgras fase 7

5411 Zeeland

Omschrijving

De verkoop van de 8 levensbestendige twee-onder-één-kapwoningen in nieuwbouwplan Repelakker is gestart! Vanaf heden kunt u de uitgebreide verkoopdocumentatie afhalen bij de makelaars. Ook kunt u de brochure downloaden op de projectwebsite.

Heeft u interesse in één van de woningen? Vul dan het inschrijfformulier in (verkrijgbaar bij de makelaars of te downloaden op de projectwebsite)...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 355.000,- tot € 369.500,- Gebruiksoppervlakte 126 m² Inhoud 526 m³ t/m 537 m³ Perceeloppervlakte 234 m² t/m 254 m² Start Verkoop 21-02-2019 Aantal kavels 8 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

De verkoop van de 8 levensbestendige twee-onder-één-kapwoningen in nieuwbouwplan Repelakker is gestart! Vanaf heden kunt u de uitgebreide verkoopdocumentatie afhalen bij de makelaars. Ook kunt u de brochure downloaden op de projectwebsite.

Heeft u interesse in één van de woningen? Vul dan het inschrijfformulier in (verkrijgbaar bij de makelaars of te downloaden op de projectwebsite) en lever deze vóór 28 februari 2019 9.00 uur in bij één van de makelaars.

In het gezellige Brabantse plaatsje Zeeland krijgt de uitbreidingswijk Repelakker steeds meer vorm. Aan de westzijde van het plangebied, op loopafstand van de dorpskern, worden 8 riante levensloopbestendige twee-onder-één-kapwoningen gerealiseerd.

De woningen genoemd Parelgras, zijn gelegen aan de rustige Wasmeesterstraat. Dit zijn echt de parels van deze schitterende wijk! De twee-onder-één-kapwoningen zijn beschikbaar in drie verschillende indelingsvarianten waaruit u kosteloos kunt kiezen. Daarnaast zijn er tal van indelings- en uitbreidingsmogelijkheden mogelijk om hier uw absolute droomwoning van te maken.

Repelakker is dé nieuwe woonwijk in Zeeland, één van de kernen van de gemeente Landerd. Zeeland is een dorp dat nog volop leeft. U vindt er een goed winkelaanbod, gezellige café's en restaurants en een bloeiend verenigingsleven. Er is een peuterspeelzaal, kinderopvang en lagere scholen en er zijn tal van sportclubs en andere verenigingen actief. U woont hier heerlijk landelijk, omgeven door rijk gevarieerde natuur.

Repelakker is een ruim opgezette woonwijk, met veel groen en een kwalitatieve uitstraling. Inmiddels is er in de wijk al een gevarieerd woningaanbod gerealiseerd, waaronder rijwoningen, patiowoningen en twee-onder-één-kapwoningen. Voor elk wat wils dus!

Naast de fraaie architectuur zijn vooral de laan, wadi's en de waterpartijen beeldbepalend in het plan. Het is een wijk waar kinderen lekker buiten kunnen spelen en waar u straks heerlijk rustig woont.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 355.000,- - € 369.500,- Indeling Gebruiksoppervlakte 126 m² Inhoud 526 m³ t/m 537 m³ Perceeloppervlakte 234 m² t/m 254 m² Start Verkoop 21-02-2019 Aantal kavels 8 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 5411 Zeeland

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.