Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Deursen-Dennenburg 5352 LM

Hof van Deursen

5352 LM Deursen-Dennenburg

Omschrijving

Een unieke en strategische woonlocatie, op korte afstand van het NS-station met directe verbindingen Nijmegen, Oss, Den Bosch en op 2 km afstand van de oprit A50, met toch alle rust en ruimte. Alle woningen hebben een mogelijkheid om slapen en bad op de begane grond te realiseren. Vraag documentatie en bel ons direct voor een afspraak op 0412-40 51 79, wij vertellen u er graag alles over....
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 289.000,- tot € 595.000,- Gebruiksoppervlakte 141 m² t/m 190 m² Inhoud 529 m³ t/m 792 m³ Perceeloppervlakte 170 m² t/m 548 m² Start Verkoop 18-07-2019 Aantal kavels 6 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 3 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Een unieke en strategische woonlocatie, op korte afstand van het NS-station met directe verbindingen Nijmegen, Oss, Den Bosch en op 2 km afstand van de oprit A50, met toch alle rust en ruimte. Alle woningen hebben een mogelijkheid om slapen en bad op de begane grond te realiseren. Vraag documentatie en bel ons direct voor een afspraak op 0412-40 51 79, wij vertellen u er graag alles over.

Vanaf de Laagstraat in Deursen kom je thuis in Hof van Deursen, een gezellig nieuwbouwplan midden in het Maasland. De twaalf woningen in het plan hebben een dorpse uitstraling, met in de architectuur een knipoog naar het "boeren" verleden.

Dit zie je bijvoorbeeld terug in de grote overstekken en in het materiaalgebruik. Van mooie gebakken metselstenen tot keramische dakpannen, en van houten kozijnen tot zinken goten. Dit alles in een klassiek kleurenpalet. Daarbij is er variatie aangebracht tussen de vrijstaande woningen en de eengezinswoningen, zodat iedere woningtype echt een eigen gezicht krijgt.

In Hof van Deursen is aandacht besteed aan de inrichting van de openbare ruimte. Met lekker veel groen, mooie bestratingen en ruim voldoende parkeergelegenheid is het hier fijn wonen!

Wat alle woningen met elkaar gemeen hebben zijn de uitgekiende plattegronden, waarmeer de ruimte binnen optimaal wordt benut. Daarnaast worden de woningen allemaal compleet afgewerkt met een heerlijke keuken, hoogwaardig sanitair en prachtig tegelwerk. Om je woning helemaal eigen te maken heb je hierin diverse keuze. En met de diverse indelings- en uitbreidingsmogelijkheden creëer je jouw droomwoning in Hof van Deursen.

Wonen in Deursen-Dennenburg

Wie Deursen zeg, zegt Dennenburg. Deze kerkdorpen vormden van oudsher samen een gemeente, totdat deze in 1923 opging in de gemeente Ravenstein. Inmiddels behoort Deursen-Dennenburg tot de groene en waterrijke gemeente Oss, samen met nog 20 andere dorpen, de vestingstadjes Ravenstein en Megen en natuurlijk de stad Oss.

In Deursen-Dennenburg is het lekker landelijk wonen. In het dorp is basisschool De vier Heemskinderen gevestigd. Ook is er AVEM kinderopvang, waar kinderen van 0 tot 13 jaar terecht kunnen voor dagopvang en buitenschoolse opvang.

Net buiten de kern ligt Dorpshuis Onder d'n Plag, een plek voor ontmoeting en sport. Hier worden tal van activiteiten georganiseerd, van toneelvoorstelling tot pronkzitting. In het dorpshuis zijn tevens de kleedlokalen en de kantine van sportvereniging SDDL ondergebracht. Op de velden achter het dorpshuis wordt zowel voetbal als korfbal gespeeld door een flink aantal teams.

Voor de dagelijkse boodschappen ga je naar het nabijgelegen Haren of Ravenstein. In Ravenstein vindt je naast een supermarkt onder meer een slager, een bakker en een groenteboer. maar bijvoorbeeld ook een kledingwinkel en een aantal gezellige café's en restaurants. Op het gebied van gezondheidszorg zijn er tevens verschillende voorzieningen aanwezig in Ravenstein.

De stad Oss ligt op circa 15 autominuten vanaf Deursen-Dennenburg. In het gezellige centrum kun je naar hartenlust shoppen. Ook voor een hapje of een drankje is er ruimschoots keuze. Maak een dagje uit compleet met een bezoek aan theater De Lievekamp op bioscoop Kinepolis.

De omgeving van Deursen-Dennenburg kenmerkt zich door uitgestrekte velden, water en dijken. In het typische landschap van natuurgebied De Maashorst kun je naar hartenlust wandelen, hardlopen en fietsen.

Vanaf Hof van Deursen rijdt je binnen 5 minuten de A50 op. Via het snelwegennet ligt de rest van Nederland aan je voeten. En met station Ravenstein op 5 minuten fietsafstand reis je ook met het openbaar vervoer eenvoudig naar de steden op het traject Dordrecht-Arnhem.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 289.000,- - € 595.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 141 m² t/m 190 m² Inhoud 529 m³ t/m 792 m³ Perceeloppervlakte 170 m² t/m 548 m² Start Verkoop 18-07-2019 Aantal kavels 6 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 3 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 5352 LM Deursen-Dennenburg
 • Te koop
   in Deursen-Dennenburg 5352 LM
  Prijs € 595.000,- tot € 595.000,- Status Beschikbaar
  Levensloopbestendig vrijstaande woning type A
  Bekijk bouwnrs.
 • Te koop
   in Deursen-Dennenburg 5352 LM
  Prijs € 289.000,- tot € 289.000,- Status Beschikbaar
  Eengezinswoning type D tussenwoning
  Bekijk bouwnrs.
 • Te koop
   in Deursen-Dennenburg 5352 LM
  Prijs € 379.900,- tot € 379.900,- Status Beschikbaar
  Eengezinswoning type D hoekwoning
  Bekijk bouwnrs.
 • Te koop
   in Deursen-Dennenburg 5352 LM
  Prijs € 585.000,- tot € 585.000,- Status Beschikbaar
  Levensloopbestendige vrijstaande woning type B
  Bekijk bouwnrs.

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.