Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Haren 5368 AV

Het Paradijs fase 2

5368 AV Haren

Omschrijving

Paradijs een plaats waar het heerlijk is om te zijn. Een plek waar je rustig thuis komt. Waar je jezelf kunt zijn. Een plaats waar je lekker weg kunt dromen. Die plek vindt je in Het Paradijs! Hemels woning in Haren.

Welkom in het Paradijs! Aan de rand van het Brabantse dorp Haren ontwikkelt en realiseert Reuvers Ontwikkeling & Bouw heerlijke woningen op een unieke locatie....
Lees meer

Kenmerken

Status Verkocht Koopaanneemsom € 215.995,- tot € 286.242,- Gebruiksoppervlakte 109 m² t/m 130 m² Inhoud 414 m³ t/m 562 m³ Perceeloppervlakte 100 m² t/m 238 m² Start Verkoop 19-10-2018 Aantal kavels 8 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 2
Lees meer

Omschrijving

Paradijs een plaats waar het heerlijk is om te zijn. Een plek waar je rustig thuis komt. Waar je jezelf kunt zijn. Een plaats waar je lekker weg kunt dromen. Die plek vindt je in Het Paradijs! Hemels woning in Haren.

Welkom in het Paradijs! Aan de rand van het Brabantse dorp Haren ontwikkelt en realiseert Reuvers Ontwikkeling & Bouw heerlijke woningen op een unieke locatie. Vroeger stond op deze plek, waar de Groenstraat en de Luensestraat elkaar kruisen, een prachtige boerderij. De boerderij werd omringd door een werkelijk schitterende tuin. De bewoners gaven dit bijzondere stukje Haren dan ook de naam "Het Paradijs".

Het Paradijs van nu is een kleinschalig nieuwbouwplan waar in de eerste fase 4 rij- en hoekwoningen zijn gebouwd. In de tweede fase komen 4 rij- en hoekwoningen in De Hoeve en nogmaals 4 rij- en hoekwoningen in De Hofstee.

Nieuwbouwplan Het Paradijs is gelegen aan de rand van het Brabantse dorp Haren. Haren is een gemoedelijk plaatsje met zo'n 690 inwoners. Tot 1994 behoorde het dorp tot de gemeente Megen, Haren en Macharen. Nu valt het onder de gemeente Oss, waarbij de 3 voorgenoemde dorpen een eigen dorpsraad vormen.

Haren is gelegen nabij de rivier de Maas, om precies te zijn op een zandopduiking in het Maasdal. De naam Haren verwijst hier dan ook naar. Het toponiem Haar betekent namelijk hoge landrug. Het water heeft een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis van het dorp. De bewoners van het vroegere Haren leefden vroeger vooral van landbouw en veeteelt, en het slib uit de rivier in combinatie met de zwarte kleigrond zorgden voor een zeer vruchtbare bodem.

Zo ook de projectlocatie van Het Paradijs, waar vroeger een prachtige boerderij stond, die omringd werd door een weelderige tuin. Op deze plek verrijst een schitterend nieuw stukje Haren, maar in het dorp zelf zijn nog altijd tal van bijzondere gebouwen en herkenningspunten uit het verleden te vinden. Bijvoorbeeld het middeleeuwse klooster Bethlehem, tegenwoordig een unieke locatie voor evenementen, of de de Sint Lambertuskerk en het Heilig hart beeld in het midden van het dorp.

Het dorp Haren heeft landelijk naamsbekendheid verworven door de winkelketen de Harense Smid. De voormalige locatie van deze winkel is nu een heerlijk winkelhart waar je terecht kunt voor de dagelijks boodschappen en meer. Zo is er een Aldi gevestigd en woonwinkel Smid lifestyle.

Haren kent een rijk verenigingsleven en heeft een eigen gemeenschapshuis midden in het dorp. Daarnaast is er een gezellig eetcafé, een basisschool en zijn er mogelijkheden voor kinderopvang.

Voor overige voorzieningen zoals (hoger) onderwijs, gezondheidszorg, sporten, winkelen en uitgaan, liggen de mogelijkheden om de hoek. Het stadje Ravenstein ligt op ongeveer 5 km afstand (nog geen 10 autominuten), het centrum van Oss bereik je binnen een kwartier en in ongeveer een half uur rijden sta je in hartje Den Bosch.

Wonen in Haren: het gevoel van vrijheid en buitenleven, in een gezellige dorpse ambiance, met de gemakken van de stad om de hoek. Dat is hemels wonen!
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 215.995,- - € 286.242,- Indeling Gebruiksoppervlakte 109 m² t/m 130 m² Inhoud 414 m³ t/m 562 m³ Perceeloppervlakte 100 m² t/m 238 m² Start Verkoop 19-10-2018 Aantal kavels 8 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 2
Route van naar , 5368 AV Haren

  Contact

  Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
  Persoonsgegevens
  Adresgegevens
  Contactgegevens
  Opmerkingen
  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Persoonsgegevens

  Contactgegevens

  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Nieuwbouw inschrijven

  Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

  Brochure

  Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

  Contact

  Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.