Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Herpen 5373 ET

Lindeakker Wilgendaal Herpen

5373 ET Herpen

Omschrijving

Start bouw december 2019! Nog 2 van de 9 beschikbaar. Nog 1 hoekwoning, die wordt uitgebouwd, waardoor er een riante woonkamer ontstaat, verder nog 1 vrijstaand karakter huis met een super plattegrond en mooie ruimte. Het is nog mogelijk uw eigen wensen mee te nemen in het bouwplan. Bel 0412-40 51 79 en maak snel een afspraak en wij vertellen u er alles over, ook gaan we graag met u op locatie...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 265.000,- tot € 462.500,- Gebruiksoppervlakte 109 m² t/m 158 m² Inhoud 439 m³ t/m 692 m³ Perceeloppervlakte 177 m² t/m 438 m² Start bouw 09-12-2019 Start Verkoop 22-03-2019 Aantal kavels 9 Vrij 2 Aantal Bouwtypes 5 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Start bouw december 2019! Nog 2 van de 9 beschikbaar. Nog 1 hoekwoning, die wordt uitgebouwd, waardoor er een riante woonkamer ontstaat, verder nog 1 vrijstaand karakter huis met een super plattegrond en mooie ruimte. Het is nog mogelijk uw eigen wensen mee te nemen in het bouwplan. Bel 0412-40 51 79 en maak snel een afspraak en wij vertellen u er alles over, ook gaan we graag met u op locatie kijken!

Hoe vaak in je leven koop je eigenlijk een nieuwbouwwoning? Als je die stap eenmaal neemt, dan moet het huis vanzelfsprekend aan al jouw wooneisen voldoen. Of je nu voor de eerste keer gaat samenwonen, gaat verhuizen vanwege een andere baan of je gezinssamenstelling veranderd: jouw huis moet een thuis zijn. In Wilgendaal kies je voor een aantrekkelijke leefomgeving met landelijke sfeer, nabij het gemoedelijke dorp Herpen, met snelle toegang tot de A50 en prachtige natuurgebieden om de hoek.

De woningen van fase 1 en 2 in Wilgendaal zijn inmiddels verkocht en opgeleverd. Het vervolg heet Lindeakker: een kleinschalig project met 9 woningen onderverdeeld in verschillende typen. Het zijn gevarieerde woningen met diepe tuinen, waardoor je een sterk gevoel van openheid zult ervaren. Naast de fraaie ligging biedt Lindeakker ook diversiteit van architectuur.

Wilgendaal en Lindeakker zijn aangekleed met mooie details en accenten: rondlopende straten van gebakken klinkers en grote aangeplante bomen afgewisseld met diverse speelplekken voor kinderen. Tussen de woningen en de geluidswal langs de A50 is er een ruime groenvoorziening. Wil je wakker worden in een comfortabel huis met fluitende vogels buiten, op de fiets je boodschappen doen, genieten van de zon in eigen tuin of een frisse neus halen met een wandeling in het park? Kies dan voor Wilgendaal, een plek die aan al je woonwensen voldoet!

De nieuwbouwwoningen van Lindeakker worden gebouwd met kwalitatief hoogwaardige materialen. De dakbedekking bestaat uit zogenaamde ‘gesmoorde’ dakpannen, een uit klei gebakken tegel die door rooktoevoeging tijdens het bakproces grijs is gekleurd. De kozijnen en ramen in de buitengevels zijn van hout, wat een luxe uitstraling geeft. De lengte van de woning wordt geaccentueerd door de hoge ramen aan de voor- en achterzijde die veel licht doorlaten. Op de bovenste verdieping zorgen de dakramen voor extra lichtinval.

In Lindeakker ben je verzekerd van een comfortabele woning die aan alle nieuwbouweisen voldoet en toekomstbestendig is.

Herpen is een gezellig Brabants dorp, gelegen tussen Oss en Nijmegen, in een landelijke omgeving. De dorpskern ligt op slechts 5 minuten fietsen van Lindeakker en de snelweg A50 is makkelijk bereikbaar. Ideaal voor forensen!

De naam Herpen wordt al in het jaar 814 genoemd en is afgeleid van het Germaanse ‘harpa’, wat ‘scherpe kromming’ betekent. Dit verwijst naar de meanderende Maas welke bij Herpen een scherpe bocht gemaakt zou hebben. De Hamelspoel en de Hertogswetering zijn een overblijfsel van de oude meander. In het zuiden werd Herpen tegen het rivierwater beschermd door de Erfdijk. Deze moest worden onderhouden door iedereen die een erf langs de dijk had, vandaar de naam. Tegenwoordig is de Erfdijk cultuurhistorisch erfgoed.

De landelijke ligging van Herpen maakt wonen in Lindeakker zo bijzonder. Je kunt er heerlijk wandelen in de Herpse Bossen met onder meer zandverstuivingen en rijke variatie aan flora en fauna. De natuurgebieden Herperduin en Keent zijn een aantal jaren geleden met elkaar verbonden waardoor het wandelroutenetwerk is uitgebreid. Staatsbosbeheer houdt zich bezig met de ontwikkeling van nieuwe natuur op grond die voorheen voor landbouw werd gebruikt. Er zijn poelen gegraven, struiken aangeplant en er is bloemrijk grasland ontwikkeld. Dus trek je wandelschoenen aan en neem je verrekijker mee: je komt te wonen in een prachtige, groene omgeving!

Te midden van al dit groen ligt het vriendelijke dorp Herpen. Hier nemen de bewoners nog echt even de tijd voor elkaar en maken ze graag een praatje. Dorpshuis ’t Slotje, de kiosk en de gerestaureerde dorpspomp vormen de kern van Herpen en zijn de centrale ontmoetingsplek voor bewoners en verenigingen. Zo biedt het dorpshuis onderdak aan een jeugdtheater, muziekvereniging en smartlappenkoor. Op sportief vlak kun je terecht bij de tennisclub, tafeltennisvereniging, toerwielerclub of in Sportpark De Wilgendaal met voetbalclub Herpinia, de plaatselijke trots.

Ook wie hier niet vandaan komt, zal zich meteen in het charmante Herpen thuis voelen!
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 265.000,- - € 462.500,- Indeling Gebruiksoppervlakte 109 m² t/m 158 m² Inhoud 439 m³ t/m 692 m³ Perceeloppervlakte 177 m² t/m 438 m² Start bouw 09-12-2019 Start Verkoop 22-03-2019 Aantal kavels 9 Vrij 2 Aantal Bouwtypes 5 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 5373 ET Herpen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.