Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Lith 5397

Lithse Oever

5397 Lith

Omschrijving

Welkom in Lithse Oever, een nieuwbouwplan met twee heerlijk ruim opgezette twee-onder-een-kapwoningen aan de Pastoor van Hapertstraat in het gemoedelijke dorp Lith. Hier wordt het heerlijk wonen en oeverloos genieten!

Wanneer je het dorp binnenkomt vanuit Oss of via de Lithse Dijk is het meteen te zien. Lith ligt prachtig aan het water van rivier de Maas. Het dorp heeft een...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 342.000,- tot € 349.900,- Gebruiksoppervlakte 113 m² Inhoud 508 m³ t/m 515 m³ Perceeloppervlakte 210 m² t/m 235 m² Start Verkoop 19-12-2019 Aantal kavels 2 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Welkom in Lithse Oever, een nieuwbouwplan met twee heerlijk ruim opgezette twee-onder-een-kapwoningen aan de Pastoor van Hapertstraat in het gemoedelijke dorp Lith. Hier wordt het heerlijk wonen en oeverloos genieten!

Wanneer je het dorp binnenkomt vanuit Oss of via de Lithse Dijk is het meteen te zien. Lith ligt prachtig aan het water van rivier de Maas. Het dorp heeft een gemoedelijke dorpskern met een wirwar van kleine paadjes (in de volksmond ‘weesjes’ genoemd). Deze paadjes verbinden de woningen en boerderijen die verspreid over de Lithse heuvel staan.

Lith heeft een rijke geschiedenis; al in het jaar 991 wordt de plaatsnaam genoemd in geschriften van de Franse koning. Uit de recentere tijden zijn monumenten zoals Bergkorenmolen Zeldenrust, gebouwd rond 1800, en de Pastorie uit 1845 nog te zien. Het witgepleisterde herenhuis dat bekend staat als het Doktershuis stamt zelfs al uit 1686. Lees de klassieke roman ‘Dorp aan de Rivier’ en waan je in het dorpse leven van weleer.

Heerlijk genieten
Wie tegenwoordig de spreekwoordelijke ‘overtocht’ naar het mooie Lith maakt, ontdekt een gezellig dorp met ruim 3.200 inwoners. Niet voor niets trekt de omgeving van de Maas bezoekers uit het hele land. Hier is het heerlijk genieten van een wandeling of fietstocht. Ga ook eens met een bootje of kano het water op, of pak het spectaculairder aan door te kiezen voor een wakeboard-les! Blijf je liever aan land? Ga lekker voetballen bij NLC’03 of leef je uit in Sportschool Lith!

Fijne voorzieningen
Een supermarkt, slager en bakkerij voor de dagelijkse
boodschappen zijn in het dorp te vinden. En elke week is er een markt op het kerkplein voor bijvoorbeeld verse groenten en bloemen. Voor de kinderen is er een basisschool en kinderdagopvang en voor het voortgezet onderwijs biedt het nabijgelegen Oss volop mogelijkheden. Voor wie in Gelderland moet zijn, de opstapplaats van de pont ligt direct achter de twee-onder-een-kapwoningen van Lithse Oever.

Goed bereikbaar
Vanuit de woningen wandel je in 5 minuutjes naar de gezellige dorpskern. Je bereikt net zo gemakkelijk de Veerweg om de pont te nemen naar Alphen, Dreumel en verder via de N322 de ‘Gelderse’ kant op. Brabant in kan eenvoudig via de Lithse Dijk. Dit is de aansluiting op de N625 die je in 10 minuten naar het centrum van Oss leidt.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 342.000,- - € 349.900,- Indeling Gebruiksoppervlakte 113 m² Inhoud 508 m³ t/m 515 m³ Perceeloppervlakte 210 m² t/m 235 m² Start Verkoop 19-12-2019 Aantal kavels 2 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 5397 Lith
  • Te koop
     in Lith 5397
    Prijs € 342.000,- tot € 349.900,- Status Beschikbaar
    Twee-onder-één-kapwoningen
    Bekijk bouwnrs.

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.