Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Oss 5348 KB

Résidence Luijk

5348 KB Oss

Omschrijving

Van harte welkom in Résidence Luijk, dé plek om lekker thuis te komen. Geniet van uw eigen luxe en ruimte temidden van alle voorzieningen die de stad u te bieden heeft.

Résidence Luijk bestaat uit vijf lagen, beginnend met een kelder die plaats biedt aan de bergingen en parkeerplaatsen. Op de begane grond bevinden zich de commerciële ruimtes, waarachter ook nog een aantal...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 389.000,- tot € 389.000,- Gebruiksoppervlakte 124 m² Inhoud 409 m³ Start bouw 02-02-2018 Start Verkoop 15-07-2017 Oplevering 17-06-2019 Aantal kavels 1 Vrij 1 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Appartement
Lees meer

Omschrijving

Van harte welkom in Résidence Luijk, dé plek om lekker thuis te komen. Geniet van uw eigen luxe en ruimte temidden van alle voorzieningen die de stad u te bieden heeft.

Résidence Luijk bestaat uit vijf lagen, beginnend met een kelder die plaats biedt aan de bergingen en parkeerplaatsen. Op de begane grond bevinden zich de commerciële ruimtes, waarachter ook nog een aantal parkeerplaatsen zijn gesitueerd. Over de drie verdiepingen zijn een achttiental appartementen verdeeld, elk ruim van opzet en voorzien van één of meerdere heerlijke buitenruimtes. De appartementen zijn bereikbaar met de lift en met de trap via drie verschillende entrees.

De achttien luxe appartementen zijn verdeeld over de eerste, tweede en derde verdieping van Résidence Luijk. De appartementen zijn bijzonder riant van indeling en worden voorzien van een luxe afwerking. De woonoppervlakte is exclusief de buitenruimte.

Kenmerken:

- Ruime entree met garderobe.
- Heerlijk lichte woonkamer.
- Geheel voorzien van verdiepingshoge, stompe deuren.
- Luxe keuken met spoeleiland, compleet met apparatuur.
- Prachtig balkon en/of dakterras.
- Grote master-bedroom met riante badkamer, uitgerust met inloopdouche, ligbad, toilet en (dubbele) wastafel.
- Fijne tweede en derde slaapkamer.
- Separaat toilet in de hal.
- Tweede badkamer met wastafel en inloopdouche.
- Praktische bergruimte met opstelplaatsen voor de wasmachine en -droger.
- Extra bergruimte (oppervlakte varieert van 6 tot 12 m2) en privé parkeerplaats in de kelder.

Het is mogelijk om, zonder meerprijs, de indeling van het appartement geheel op uw woonwensen aan te passen. Hierbij kunt u, in overleg met de kopersbegeleider, de bestaande wanden en deuren verplaatsen (met uitzondering van de leidingschachten en dragende wanden). Zo creëren we samen het appartement van uw dromen!
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 389.000,- - € 389.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 124 m² Inhoud 409 m³ Start bouw 02-02-2018 Start Verkoop 15-07-2017 Oplevering 17-06-2019 Aantal kavels 1 Vrij 1 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Appartement
Route van naar , 5348 KB Oss
  • Te koop
     in Oss 5348 KB
    Prijs € 389.000,- tot € 389.000,- Status Beschikbaar
    Appartementen
    Bekijk bouwnrs.

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.