Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkoop bij Inschr.
Vossehol 26 in Berghem 5351 AC

Vossehol 26

5351 AC Berghem
Vraagprijs € 269.000,- k.k.

Omschrijving

TE KOOP bij inschrijving

Heerlijk vrijstaand wonen op een perceel van 1764 m2 aan de rand van het bruisende Berghem, direct tegen Oss. Als dat u aanspreekt is Vossehol een perfecte locatie voor u.

Deze riante kavel met daarop een vrijstaand woonhuis met bijbehorend bijgebouw, erf, tuin en ondergrond wordt aangeboden door de gemeente Oss. Voor renovatie of...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Woonoppervlakte 120 m² Aantal kamers 1
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP bij inschrijving

Heerlijk vrijstaand wonen op een perceel van 1764 m2 aan de rand van het bruisende Berghem, direct tegen Oss. Als dat u aanspreekt is Vossehol een perfecte locatie voor u.

Deze riante kavel met daarop een vrijstaand woonhuis met bijbehorend bijgebouw, erf, tuin en ondergrond wordt aangeboden door de gemeente Oss. Voor renovatie of sloop, met het oog op nieuwbouw, is dit een unieke kans op een groot (bouw)perceel.

Het deel van het bijgebouw dat in de agrarische bestemming staat valt in het overgangsrecht, dit deel van het gebouw mag gedeeltelijk vernieuwd of aangepast worden. Gehele sloop van het bijgebouw om vervolgens opnieuw te bouwen mag niet volgens het overgangsrecht. Asbestinventarisatie, verkennend bodemonderzoek, kavelpaspoort en een kaveltekening van het betreffende perceel zijn beschikbaar. Deze zijn recentelijk uitgevoerd, digitaal ter beschikking op aanvraag.

Op circa 1 km afstand tot de dorpskern van Berghem én minder dan 3 km van het centrum van Oss, ligt dit perceel met vrijstaand woonhuis gunstig tussen beiden in. De ligging zorgt ervoor dat de supermarkten in de dorpskern en basisscholen in de Piekenhoef snel bereikbaar zijn, maar ook de snelwegen naar Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen zich op 5 minuten afstand van het Vossehol bevinden.

Het Vossehol is aan één zijde afgesloten door middel van een fietspaal, waardoor de straat een rustig landelijk gevoel uitstraalt, dat wordt versterkt door de karakteristieke woningen. De fietsdoorgang komt uit op de rand van het industrieterrein Danenhoef Oss.

Door middel van een inschrijfformulier kunnen alle geïnteresseerden zich vóór woensdag 1 april 12.00 inschrijven, waarop volgend in gesprek gegaan wordt met de kandidaat met de beste prijs in combinatie met de meest gunstige condities voor de gemeente Oss. Indien verkoop aan de eerste kandidaat onverhoopt geen doorgang vindt, gaan we verder met de 2e beste kandidaat en indien nodig met de opvolgende.

Bieden bij voorkeur zonder voorbehouden, er is echter geen bezwaar tegen een voorbehoud van financiering. Een voorbehoud van verkoop eigen woning wordt niet uitgesloten. Andere voorbehouden in overleg.

Gegevens voor renovatie:
Inhoud huidig woonhuis; 495 m3
Vloeroppervlak woonhuis; 120 m2
Vloeroppervlak bijgebouw; 124 m2

Gegevens voor nieuwbouw:
Bouwblok; 10m x 15m
Goothoogte; 4m
Bouwhoogte; 9m

Bijgebouw/aanbouw; maximaal 100 m2 vloeroppervlak,
Goothoogte; 3,5m
Bouwhoogte; 5m

Voorlopig energielabel G
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 269.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Woonboerderij Type woning Vrijstaande woning Bouwperiode 1906-1930 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg, buiten bebouwde kom en bedrijventerrein Indeling Woonoppervlakte 120 m² Perceeloppervlakte 1764 m² Externe bergruimte 124 m² Inhoud 494 m³ Aantal kamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag Buitenruimte Tuin Tuin rondom Kwaliteit tuin Aan te leggen Bergruimte Schuur / Berging Aangebouwd steen Isolatie Geen isolatie Parkeergelegenheid Garage Aangebouwd steen, voor 2 auto's Dak Soort dak Zadeldak Toelichting met wolfseind Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Kluswoning en sloopwoning Onderhoud binnen Slecht Onderhoud buiten Slecht Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Oss Sectie B Perceelnummer 6442 Oppervlakte 1764 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Vossehol 26, 5351 AC Berghem

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring