Mijn favorieten

Nieuwbouw in omliggende dorpen van Oss!


Woensdag 4 Juli 2018.

Ron Cheizoo/ Cheizoo makelaardij

Nieuwbouw in omliggende dorpen van Oss!  Zeer aantrekkelijk fijner wonen!  
Bel naar ons kantoor 0412-405179, Schrijf u in! Laat weten wat u wil. Wij houden u dan actueel op de hoogte!

LITHSELAND.nl  LITH FASE 1B;  Beschikbaar nog 1 vrijstaande semi-bungalow met slapen en bad op de begane grond. ( €388.000,- von.) en nog 1 twee-kapper € 272.500,- von.) beiden excl. renteverlies tijdens de bouw. Bouw gestart !  Maak direct een afspraak!

LITHSELAND.nl  LITHFASE 2;  4 hoekwoningen, 6 rij-eengezinswoningen, een 2-kapper en 3 vrijstaande woningen.  Start verkoop najaar 2018.

MoOijen.nl  Oijen ; FASE 2 ; 4 hoekwoningen, 6 rij-eengezinswoningen, een 2-kapper en 1 vrijstaande woning.  Start verkoop eind 2018/begin 2019 ( MoOijen fase 1, in aanbouw  geheel verkocht.)

MEGEN in voorbereiding;  een drie-kapper, een 4 twee-kappers, 3 twee-kappers met slapen en bad op de begane grond en een ruime tuin.  Programma wordt uitgewerkt. Start verkoop nog niet bekend. Inschrijven graag!

HAREN in voorbereiding; 6 woningen. Programma en start verkoop nog niet bekend. Inschrijven graag!

DEURSEN-DENNENBURG; in voorbereiding; 4 hoekwoningen, 5 rij- eengezinswoningen. Start verkoop nog niet bekend. Inschrijven graag !

WILGENDAAL.nl  HERPEN; de bouwplannen worden geactualiseerd. Nieuws volgt.

REPELAKKER-ZEELAND.nl; In voorbereiding 4 luxe traditionele grote twee-kappers met garage vanaf € 379.000,- von. Start verkoop binnenkort.  Verder in voorbereiding een aantal semi-bungalows met slapen en bad op de beg.gr.

De steeds grotere  belangstelling voor het wonen in de dorpen rondom Oss. Waar ligt dat aan? En waarom is het logisch? De dorpen rondom Oss liggen veelal max. tussen de 5 en de 10 km van het hartje centrum. Bij een grote stad liggen de buitenwijken vaak ook minstens op die afstand van het centrum. Moderne ontwikkelingen helpen bij het verdwijnen van de bezwaren die eventuele twijfelaars noemen. Met de aandacht voor duurzaamheid,  gezonde voeding, lichaamsbeweging en leven in een sociale omgeving, waar aandacht is voor elkaar voor enig verenigingsleven, blijken de dorpen fijne alternatieven.  Met de E-bike is 5 of 10 km geen echt bezwaar meer.  Cool blue, Zalando,  de Jumbo  en de pizzakoerier, bezorgen ook in al die dorpen.  Wat internet betreft heb  je vanuit ieder dorp een zeer snelle toegang tot de wereld.  In een dorp kom je echt thuis! Lang is er geen aanbod geweest in de dorpen. Veel jonge mensen keren nu met jonge kinderen terug naar hun dorp. Daarnaast zijn er veel jonge stedelingen die het dorp als een geweldig alternatief hebben ontdekt.
Wij staan er klaar voor.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring