Mijn favorieten

Aankoophulp

Bijna iedere aspirant koper maakt zijn eerste selectie via Funda. Men doet een eerste bezichtiging. U bezoekt een aantal woningen tot het moment dat u een woning ziet waarvan uw hart sneller gaat kloppen.

Dat is het moment om een deskundige in te schakelen!
 

Bezichtiging, marktwaarde en onderhandelingsadvies

Voor € 395,- incl. btw gaan we bij de 2e bezichtiging met u mee. Voor de bezichtiging bespreken we al uw vragen, onzekerheden en eventuele wensen t.a.v. verbouwing. Vooraf doen we een kadastraal onderzoek en checken we zo nodig de bestemming. Samen lopen we uitgebreid door de woning. Tijdens de bezichtiging gaan we in gesprek met de verkopend makelaar om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de status van de woning en om te kijken hoe de betreffende makelaar onderhandelt. We vormen een bouwkundig en waardetechnisch oordeel. 

Na bezichtiging gaan we naar ons kantoor. Samen bespreken we de woning, ruimte voor ruimte en maken we diverse rekensommen. Zo komen we tot ons waarde-oordeel. Indien gewenst bespreken we een globale kostenbegroting van een eventuele verbouwing en de totaalsom van de kosten koper.

Naast uw mening, na de 2e bezichtiging, bespreken we samen de beste wijze van aanpak. Bent u een geboren onderhandelaar die het vanaf hier met veel plezier zelf afhandelt? Dan gaat u met een gedegen visie, de juiste marktwaarde en met een onderhandelingsadvies op zak, de aankoop zelf voortzetten. Totale kosten € 395,- incl. btw.

Desgewenst maken we nog vrijblijvend een afspraak met een financieel adviseur.


Onderhandelingen

Bent u verliefd op de woning en emotioneel betrokken dan kunt u na goed gezamenlijk overleg ook besluiten om ons de onderhandelingen te laten doen.

Als wij de onderhandelingen voor u mogen doen nemen we ook de verdere begeleiding op ons. Na een succesvolle onderhandeling controleren we de concept koopovereenkomst, zorgen we voor de juiste ontbindende voorwaarden en bewaken de lijst van bijbehorende zaken. Indien nodig voeren we kort overleg met uw financieel adviseur.

Vóór de overdracht via de notaris, beoordelen van de conceptstukken en de nota van afrekening. Verder zijn we met u aanwezig bij de opleveringsinspectie. Kortom zorgeloos kopen.
Kosten vanaf € 995,- incl. btw. tot € 2.000,- incl. btw. bij een succesvolle aankoop.

We kennen uitsluitend zeer tevreden aankopers die onze kosten in veelvoud hebben terugverdiend in een beter onderhandelingsresultaat, betere condities en een veel minder nerveus aankoopproces.
 

Meer informatie?

U kunt hiervoor contact opnemen met ons op telefoonnummer 0412-405179 of stuur een email naar makelaar@chadv.nl.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring