Mijn favorieten

Verhuur


Woning verhuren

Een zekere en professionele aanpak ook bij woningverhuur. Gedegen voor-informatie opvraag van huur-kandidaten. Uitsluitend met goede kandidaten wordt bezichtigd. Een verhuur in 2 stappen; als 1e een afspraak met ons en bij een 2e afspraak bent u er ook bij. We maken een professionele goed ingevulde overeenkomst, rekeninghoudend met het dwingend huurrecht. Uitsluitend tevreden woning verhuurders.

Vanaf 1 maand huur inclusief btw kunnen we u daarin begeleiden. Maak een vrijblijvend een afspraak met Henriëtte de Keijzer.
 

 

Bedrijfspand verhuren

 

Winkel in Oss

Lege winkelruimte?  Laat het ons weten.
Wij kennen de landelijke winkelketens, de plaatselijke winkeliers, gemeentelijke afdeling economische zaken, kennen de bestemming en gebruiksmogelijkheden.

 

Kantoorruimte in Oss

Lege kantoorruimte?  Laat het ons weten.
We kennen de vraag en het aanbod. We kennen de kansen en bedreigingen op dit moment.  We weten hoe e.e.a. het beste te benaderen.

 

Bedrijfsruimte in Oss

Lege bedrijfsruimte?  Laat het ons weten.
We kennen de vraag en het aanbod, de bestemmingsmogelijkheden en zoeken met partijen naar de meest passende invulling.


Maak een no cure no pay afspraak  en bespreek met ons een aanvullend publiciteitsplan.

 
 

Indicatie tarieven


Kostenindicatie 16% van de jaarhuur excl. btw. bij een 5 jarige huurovereenkomst. Bij kortere duren kennen we afspraken die passend zijn bij de huuropbrengst. Opstartkosten inclusief publiciteitsplan € 795,-  excl. projectbord op locatie (In overleg.)
 

Wij zijn een adviesbedrijf dat alle kennis heeft van bedrijfshuisvesting in de gemeente Oss en directe omgeving. Al meer dan 32 jaar actief in de regio!

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring