Mijn favorieten

Ik wil mijn huis verkopen

Bij Cheizoo Makelaardij staat de opdrachtgever echt centraal. Dat huis verkopen lukt, met een juiste prijsstelling, echt wel in de huidige markt. Een belangrijke vraag is: wat wilt u verder? Waar wilt u naar toe? Kunt u een nieuwe woning vinden en wat kost dat dan? Zaken waarover wij meedenken! Om te zorgen dat u niet alleen uw huis verkoopt, maar dat u ook zo zorgeloos en zo makkelijk mogelijk naar uw nieuwe woning verhuisd. Zo mogelijk zonder 2 keer te verhuizen.
 

Kennis en betrokkenheid

Wilt u een schreeuwende makelaar die uitsluitend verkoopt en van de daken schreeuwt dat het door hem of haar verkocht is? Een makelaar die verder geen oog heeft voor de opvolgende, nog belangrijkere zaken, dan vindt u dat niet bij ons.

U vindt bij ons betrokkenheid tot en met de verwerving van uw nieuwe woning. U vindt bij ons gedegen financiële, bouwkundige en juridische kennis. We brainstormen en sparren graag met u over alle zaken rondom wonen.

Ons streven is om uw woning met een goed gevoel te verkopen. We doen dit o.a. door regelmatig overleg. We houden u bijvoorbeeld op de hoogte van woningpresentatie en de marketingstrategie. Maar ook door directe terugkoppeling na bezichtigen en uiteindelijk door een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst.
 

Tarieven

Uw woning staat bij ons al in de verkoop voor € 595,- opstartkosten plus een courtage van 1,4% van de verkoopopbrengst bij daadwerkelijke verkoop van uw woning met een minimum van € 2.500,-. Deze, en alle andere genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw.

Graag lichten we het voorgaande toe tijdens een gesprek bij u thuis. Tijdens dit gesprek geven we ook een waardebepaling van uw woning. Om dit zo goed mogelijk te doen hebben we graag inzicht in de eigendomsakte en zo aanwezig, bouwtekeningen.
 

Meer informatie?

U kunt hiervoor contact opnemen met ons op telefoonnummer 0412-405179 of stuur een email naar makelaar@chadv.nl.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring