Mijn favorieten

Ons Kantoor

Cheizoo Makelaardij is al 32 jaar werkzaam in de regio Oss en trots lid NVM. Door onze jarenlange ervaring kunnen we ons specialist noemen op het gebied van vastgoed in de Oss en omgeving. Om uw woning met een goed gevoel te verkopen maken we gebruik van deze ervaring, de juiste marketing voor de juiste doelgroep en de kennis en klantvriendelijkheid van ons vakkundig team. We zijn meer dan gedreven uw wensen te vertalen in een concrete invulling. Bovendien is Cheizoo Makelaardij gevestigd in het hart van Oss en daardoor zijn we uitstekend bereikbaar.

 

Woning en bedrijfsmakelaardij

Naast de verkoop van uw woning biedt Cheizoo Makelaardij alle diensten m.b.t. vastgoed in Oss en de regio. Huur, verhuur, verkoop, aankoop en taxaties van woningen en bedrijfspanden. Ook voor beheer van kantoorpanden en beleggingsadviezen bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Werkwijze

Maak met ons een no cure no pay afspraak of een afspraak op uurtarief.

Wij gaan samen met u aan de slag! Ons netwerk is groot, zowel met collega-makelaars, gemeente, verhuurders, banken, aannemers/bouwers en adviesbedrijven. Samen toetsen we locatie, gebouw, bestemming, benodigde vergunningen, gewenste aanpassingen, prijs en condities.

Bel voor een vrijblijvend gesprek. Wij zijn een een "warm" bedrijf, vertrouwen en gedrevenheid zijn onze tools om, met u, de juiste resultaten te halen.

 

Neem contact met ons op, wij helpen u graag.


Lidnr. NVM 11100. Ingeschreven in www.vastgoedcert.nl onder nr. V610319659 (wonen) en nr. B1601.777 (bedrijfsmatig). Ingeschreven in www.nrvt.nl  RT nummer RT809016303  kamer wonen en bedrijfsmatig vastgoed.  Deelnemer www.taxatiemanagementinstituut.nl voor bedrijfstaxaties voor alle banken.  KVK nummer: 16030121 B.T.W. nummer: NL0011.57.358.B02
Voor onze werkzaamheden gelden de voorwaarden zoals opgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM. Alle aanbiedingen zijn volstrekt vrijblijvend.  Iedere aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat in het betreffende geval door de beroeps- en/of bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering wordt uitgekeerd.
Kantoor Vestiging Cheizoo Woning en Bedrijfsmakelaardij

Cheizoo Woning en Bedrijfsmakelaardij

OSS

Hertogin Johannasingel 38
5345 AJ Oss
KvK nummer: 16030121

Routeplanner

Route van naar Hertogin Johannasingel 38, 5345 AJ Oss