De Groene Beemd Lithoijen | Update april 2024

Update april 2024
Enkele zienswijzen hebben aanleiding gegeven om opnieuw met een aantal omwonenden in gesprek te gaan en samen met hen is Reuvers Ontwikkeling & Bouw er in geslaagd om tot concrete afspraken te komen als antwoord op die zienswijzen. Een aantal andere zienswijzen worden door de gemeente beantwoord op basis van aanvullend onderzoek dat Reuvers Ontwikkeling & Bouw uit heeft laten voeren ter onderbouwing.

Het college van B&W heeft inmiddels akkoord gegeven op het bestemmingsplan. Op 16 mei zal het besproken worden tijdens de politieke avond zodat de gemeenteraad het bestemmingsplan op 23 mei vast kan stellen. Als daar vervolgens geen beroep meer op volgt van belanghebbenden kan het bestemmingsplan nog voor de zomervakantie onherroepelijk zijn. 

In dat geval informeren wij u na de zomer over het vervolgtraject. Met het ontwerpen van de woningen is inmiddels gestart en wij kijken er naar uit om een sneak preview van dit mooie ontwerp in één van de volgende berichten met u te delen.

Over De Groene Beemd
Mooi gelegen in het groen, aan de noordzijde van het dorp, omringd door het Groenewoud, de Stuwstraat, de Langwijkstraat en de Molenweg.

Hier ontstaan de komende jaren gezellige hofjes, waar het heerlijk wonen, spelen, genieten en leven wordt. Verbonden door landweggetjes loopt u straks van hofje naar hofje en ervaart u het unieke karakter van deze bijzondere, dorpse woonomgeving.

Buitengewoon gelegen, buitengewoon verbonden, buitengewoon genieten, buitengewoon wonen. Dat is De Groene Beemd.

Inschrijven?
Wilt u als eerste op de hoogte zijn van ontwikkelingen rondom De Groene Beemd en andere nieuwbouwplannen in de regio? Inschrijven kan hier.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring