Mijn favorieten

Blog

Woningmarkt Q3 2018 Oss e.o.
Geplaatst op: 11 oktober 2018
WONINGMARKT OSS E.O OP STOOM! LANDELIJK IS MEER DAN DE HELFT VAN DE REGIO'S OVER DE KOOK.

Samenvattend; t.o.v. het 3e kwartaal 2017; een gemiddelde verkoopprijs die 6,7 % hoger is, een gemiddelde prijs per m2 woonoppervlak die 6,5 % hoger is, een verkooptijd die maar liefst 54,6 % korter is en een vermindering van het aantal transacties met 3,1 %. Cijfers die we ongeveer een half jaar geleden in de directe omgeving zagen. Uden-Veghel, Waalwijk-Drunen, en Den Bosch.
Lees meer...
Wonen aan de Corellistraat
Geplaatst op: 1 augustus 2018
Wonen aan de Corellistraat

Verrassende en zeer aansprekende ontwikkeling aan de Corellistraat/ Gerbrandylaan.

Er zijn met ondersteuning van ons makelaarsteam stappen gezet in de herontwikkeling van de Locatie van de voormalige laboratoriumschool, waarbij het schoolgebouw een fraai 2e leven krijgt, en verder 2 appartementen worden toegevoegd.


Kijk eens op de site; www.wonenaandecorellistraat.nl
Lees meer...
Woningmarkt Q2 2018 Oss e.o.
Geplaatst op: 13 juli 2018
WONINGMARKT OSS E.O. OOK OP STOOM!

Samenvattend; t.o.v. het 2e kwartaal 2017; een gemiddelde verkoopprijs die 6,4% hoger is, een gemiddelde prijs per m2 woonoppervlak die 7,3% hoger is, een verkooptijd die maar liefst 52 % korter is en een vermindering van het aantal transacties met 6,9%. Cijfers die we ongeveer een half jaar geleden in de directe omgeving zagen. Uden-Veghel, Waalwijk-Drunen, en Den Bosch.
Lees meer...
Nieuwbouw in omliggende dorpen van Oss!
Geplaatst op: 4 juli 2018
Nieuwbouw in omliggende dorpen van Oss! Zeer aantrekkelijk fijner wonen!
Bel naar ons kantoor 0412-405179, Schrijf u in! Laat weten wat u wil. Wij houden u dan actueel op de hoogte!
Lees meer...
Woningmarkt Q1 2018 Oss e.o.
Geplaatst op: 27 juni 2018
Landelijk zien we trend van verhuizingen van mensen uit de stad die vanwege gezinssituatie en betere koopmogelijkheden hun interesse verleggen naar de gebieden en de dorpen rondom de grote steden. Vanuit Den Bosch naar Maren-kessel en Lith, Vanaf de snelweg Arnhem/Eindhoven, zijnde een belangrijke woon-werkverbinding, zijn er nieuwe bovenregionale kopers in Ravenstein, Haren, Herpen en Berghem (Piekenhoef) en in Oss. Vanuit Oss bestaat een toegenomen belangstelling om te wonen in Oijen, Macharen en Megen. Logisch; e-bikes maken afstanden letterlijk kleiner, overal is internet en AH-togo en Zalando bezorgen ook in de dorpen. Daarbij bieden de dorpen veel saamhorigheidsgevoel, een super verenigingsleven, een basisschool en kinderopvang, vrijheid en veel ruimte voor jezelf maar zeker ook voor jonge kinderen.
Lees meer...
2017 prachtig vastgoedjaar, op naar 2018!
Geplaatst op: 30 januari 2018
Het is een prachtig jaar geweest voor iedereen die een huis bezit of heeft gekocht. Langzaam maar zeker zie je je bezit in waarde stijgen. De rente is nog steeds bijzonder laag en de risico's zijn beperkt. Verkopen in 2018 dat lukt zeker met de huidige markt. Echter komt er meer bij kijken, wij bij Cheizoo zetten die extra stap.
Lees meer...