Open dag Hofje Wilgendaal Herpen op 29 april 2023

Op zaterdag 29 april 2023 organiseren we een Open dag op de toekomstige bouwplaats van nieuwbouwplan Hofje Wilgendaal in Herpen. Tussen 11:00 en 13:00 uur bent u van harte welkom om sfeer te komen proeven op de locatie en om u onder het genot van een kop koffie of thee uitgebreid te laten informeren over de levensloopbestendige woningen in dit unieke plan. Ons team staat voor u klaar in de verkoopkeet op de projectlocatie aan de Sluitappel, Hoog Heeren en Dries. Graag tot zaterdag 29 april a.s.!

Over Hofje Wilgendaal
Samen wonen met oog voor elkaar, in een comfortabel nieuwbouwhuis, met de privacy van een eigen tuin, plus de gezelligheid van een gezamenlijke tuin met jeu de boules baan, vijver, speelplek voor de kleinkinderen én een gezamenlijke huiskamervoorziening met fitness. Dat kan in Hofje Wilgendaal, een bijzonder plan in het gezellige dorp Herpen, waarin 13 toekomstbestendige woningen worden gebouwd.

De woningen zijn onderverdeeld in vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen. Stuk voor stuk uitgerust met een compleet levensloopbestendig woonprogramma op de begane grond, waar wonen, koken, slapen, baden, wassen en bergen samenkomen.

Alle woningen worden voorzien van keuken, sanitair en tegelwerk, en ze zijn ook nog eens op-en-top duurzaam en energiezuinig dankzij de warmtepomp, warmte terugwin installatie, vloerverwarming, pv-panelen en hoogwaardige isolatie. De woningen zijn geprijsd vanaf € 369.000,- v.o.n.

Voortgang
Van de 13 woningen zijn er nu 6 verkocht en staan er 3 woningen onder optie. Er zijn dus nog verschillende woningtypes beschikbaar. Reuvers Ontwikkeling & Bouw start in juli van dit jaar met de bouw van Hofje Wilgendaal. Zorg dat u er snel bij bent en geniet van optimale keuzevrijheid bij het realiseren van uw droomhuis in Herpen!
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring