Open Dag Hofje Wilgendaal Herpen op 10 juni 2023

Heeft u er altijd al van gedroomd om te wonen in een prachtige levensloopbestendige woning, omgeven door een weelderige tuin en een warme gemeenschap van gelijkgestemde 55+'ers? Goed nieuws voor u! U bent van harte uitgenodigd voor de open dag van het nieuwbouwproject Hofje Wilgendaal in het mooie Herpen!

Op zaterdag 10 juni 2023 om 11:00 uur verwelkomen wij u graag op de locatie van het project aan de Sluitappel/Dries in Herpen. Daar kunnen wij u de omvang van het plan en de tuinen tonen. Daarnaast krijgt u inzicht in de kwaliteit van de te bouwen woningen.

Bij Hofje Wilgendaal hebben we niet alleen oog voor uw individuele behoeften, maar ook voor het belang van sociale interactie en gemeenschapsgevoel. Daarom hebben we gezorgd voor een gezamenlijke ontmoetingsruimte waar u uw medebewoners kunt ontmoeten en nieuwe vriendschappen kunt sluiten. Daarnaast kunt u genieten van een eigen tuin en tevens van de gezamenlijke tuin, waar u kunt ontspannen, tuinieren of gewoonweg kunt genieten van de prachtige omgeving.

Tijdens de open dag krijgt u de gelegenheid om met ons de locatie te bekijken en al uw vragen te stellen aan ons. We staan klaar om u alles te vertellen over de woningen, de beschikbare voorzieningen en de vele mogelijkheden die Hofje Wilgendaal biedt om uw gouden jaren in stijl door te brengen.

Of u nu op zoek bent naar een rustige en serene omgeving om te ontspannen, een bloeiende gemeenschap om deel van uit te maken of een levendige locatie vol mogelijkheden voor nieuwe verhalen, Hofje Wilgendaal heeft het.

De te bouwen woningen zijn gasloos, optimaal geïsoleerd en bieden hoogwaardig woongenot. Een geheel nieuwe woning zorgt ervoor dat u de eerste 10 jaar niet hoeft om te kijken naar onderhoud en in de periode daarna het opgepakt door de Vereniging Hofje Wilgendaal. De woning wordt u aangeboden inclusief afgewerkte en bestrate eigen én gezamenlijke tuin. Bij bijna alle woningen horen twee parkeerplaatsen op eigen terrein, deze zijn ook geschikt voor een eventuele camper of caravan.

Wij kijken er naar uit u te verwelkomen op zaterdag 10 juni 2023 om 11:00 uur op de locatie van ons project aan de Sluitappel/Dries in Herpen. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 0412-405179. Als u onverhoopt niet aanwezig kunt zijn bij de open dag, dan kunt u ook een afspraak maken op locatie met één van onze makelaars.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring