Start verkoop De Gaard Herpen op 7 juli 2023

Wil jij graag de stap zetten naar een eigen woning? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! De Gaard in Herpen (gemeente Oss) is een nieuwbouwproject waar 8 starterswoningen worden gerealiseerd, met een woonoppervlak van 79 m². En dat alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen vanaf € 249.000,- v.o.n.!

Elke woning beschikt over 2 ruime slaapkamers, waardoor er voldoende ruimte is voor een gezin of stel, en een complete keuken met inbouwapparatuur. De zolder, bereikbaar via een vaste trap, biedt extra opbergruimte of kan gebruikt worden als hobbykamer. Daarnaast is er een eigen berging aanwezig.

De bouw van De Gaard start eind 2023, maar je kan jezelf nu alvast inschrijven. Is je interesse gewekt? We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen inzicht bieden in de bijkomende kosten, je toekomstige hypotheeklasten en de inkomensvereisten. Neem daarvoor contact op met ons kantoor.

Zorg dat je erbij bent op 7 juli 2023 vanaf 14:00 uur, wanneer de verkoop van start gaat op ons kantoor aan de Hertogin Johannasingel 38 in Oss. Wees er snel bij, want de inschrijving sluit op 14 juli 2023 om 12:00 uur.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring