Start verkoop Hof van Lith op 21 juli 2023

Droom jij van een moderne nieuwbouwwoning met een eigentijdse uitstraling? Dan kom je thuis in Hof van Lith. Midden in dit gezellige Brabantse dorp realiseren we 10 woningen in een knus woonhofje. Stuk voor stuk bijzonder, met elkaar uniek.

Ga jij voor een levensloopbestendige woning met nostalgische luiken naast de ramen, een rijwoning met een stijlvolle omlijsting of een twee-onder-een-kapwoning met een prachtige grote erker in de markante voorgevel? De woningtypes in Hof van Lith zijn allemaal verschillend qua uitstraling. Dat zorgt voor een vrolijk en divers woonhofje.

Hof van Lith is dé plek waar de kinderen heerlijk buitenspelen terwijl jij geniet van een vers kopje koffie in de tuin. Een plek waar je ’s avonds de buren treft op straat om nog even de dag door te nemen. Kortom: een buurt waar je je meteen thuis voelt.

Is je interesse gewekt? We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Zorg dat je erbij bent op 21 juli 2023 vanaf 14:00 uur, wanneer de verkoop van start gaat op ons kantoor aan de Hertogin Johannasingel 38 in Oss. Wees er snel bij, want de inschrijving sluit op 28 augustus 2023 om 12:00 uur.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring